Zonnebankstudio tijdelijk gesloten , geopend op afspraak voor de overige diensten als massages, tandenbleken, gellak nagels , schoonheidsspecialste en pedicure

BEAUTY AND CARE CENTER RIDDERKERK

HEERLIJK ONDER DE ZONNEBANK

AFSPRAAK MAKEN

MOOI BRUIN, STIMULEERT IMMUUNSYSTEEM EN VERMINDERT STRESS

Ergoline 1100

Ergoline 1100; is één van de best bruinende en sterkste zonnebanken. Deze zonnebank heeft 51 lampen, 4 gezichtsbruiners en 13 x schouder/nek bruiners. Daarnaast beschikt deze mooie bank over airco, klimaatcontrol, Aquafresh verneveling, Aroma, voorgevormde acrylplaat, full body body coolers met face-koeling.

Ergoline 1600

Ergoline 1600; staat voor de nieuwste technologieën, gepaard met innovatieve en comfort uitvoering. Het nieuwe topmodel zet met het verder ontwikkelde Hybrid Performance en Beauty Light LED een nieuwe maatstaf in de bruinings-technologie.

Ergoline

Ergoline is 's werelds populairste merk op het gebied van zonneapparatuur. Al meer dan 30 jaar staat het merk met het magenta-logo voor de nieuwste technologieën, intuïtieve bediening en optimale kwaliteit.

Zonnebank studio

Mooi kleurtje krijgen of behouden?

Zonnestudio Beauty & Care Center in Ridderkerk is dan jouw ‘place to be’! Wij beschikken namelijk over mooie Ergoline zonnebanken waar je heerlijk onder kunt zonnen.

Voor elke nieuwe klant wordt er een persoonlijke huidanalyse afgenomen.  We kijken naar huidskleur, haarkleur en de ogen. En stellen een aantal vragen. Elk mens is immers anders, zo heeft ook iedereen een ander huidtype en wij geven je graag advies voor het beste resultaat.

Je kunt bij ons terecht met of zonder afspraak.

JE BENT VAN HARTE WELKOM
WIST JE DAT JE MET EEN BRUIN KLEURTJE GEZONDER EN WEL 4 KILO LICHTER LIJKT? EN IN DE WINTER HEERLIJK WARM!

• VITAMINE D
  • STIMULEREN VAN HET IMMUUNSYSTEEM
  • VERMINDERING VAN DEPRESSIES
  • ACTIVERING VAN GELUKSHORMONEN
  • MOOIE BRUINE KLEUR
  • TER VOORBEREIDING OP VAKANTIE
  • BEVORDERING VAN LICHAMELIJKE & GEESTELIJKE PRESTATIEVERMOGEN
  • POSITIEVE WERKING OP DE BOTTEN
  • VERBETERING VAN HET CALCIUMGEHALTE
  • VOORKOMEN VAN OSTEOPOROSE

AANVULLENDE INFORMATIE

Afspraken, betaling & cadeaukaarten

Afspraken maken kan online of telefonisch. Een afspraak afzeggen of verplaatsen? Laat het ons tenminste 24 uur van te voren weten, anders worden de kosten in rekening gebracht. Betaling geschied vooraf, contant of per pin of cadeaukaart. Cadeaukaarten van Beauty and Care Center Ridderkerk zijn 5 jaar geldig. Vraag naar de mogelijkheden.

ONZE TARIEVEN

ZONNEBANK

Zonnen 20 minuten

20 minuten Ergoline 1100

Zonnen 20 minuten

20 minuten Ergoline 1600

Rittenkaart 12x

20 minuten Ergoline 1100

* 12 maanden geldig en is persoongebonden

Rittenkaart 6x 1600 €72,50

Rittenkaart 6x 1100 € 62,50

*6 maanden geldig en is persoongebonden

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

“Heerlijk weer onder de zonnebank geweest. Leuk personeel.”

ANGELIQUE NACHBAR