BEAUTY AND CARE CENTER RIDDERKERK

EEN WELDAAD VOOR LICHAAM EN GEEST

AFSPRAAK MAKEN

MASSAGE VOOR SPECIFIEKE KLACHTEN OF ONTSPANNING?

MASSAGE THERAPIE

Een weldaad voor lichaam en geest

Een goede massage heeft een gunstige uitwerking bij klachten als hoofd- en nekpijn, rugpijn, migraine en of slechte stofwisseling. Massage bevordert de bloedsomloop, laat spieren ontspannen, heeft een goede uitwerking op de spijsvertering en versterkt het afweersysteem. Ook heeft het psychologische voordelen: het gevoel vertroeteld te worden en dat er voor je wordt gezorgd.


Kortom, het geeft een gevoel van welbehagen wat met een pijnstiller niet bereikt kan worden.

MASSAGE THERAPIE

Verschillende massages

ONTSPANNINGSMASSAGE

Ontspanningsmassage is een weldaad voor lichaam en geest. Een ontspanningsmassage om eens lekker bij te ontspannen en echt een moment voor jezelf te hebben. De masseur maakt gebruik van verschillende technieken zoals onder andere lange strijkingen, stevige knedingen en acupressuur. Bij de ontspanningsmassage lig je op een comfortabele massagetafel en wordt er gebruik gemaakt van een massageolie die geschikt is voor het hele lichaam en geen allergische reacties veroorzaakt.
Indien gewenst kan er extra aandacht worden besteed aan de voeten, benen, rug, armen, nek of het hoofd. Kortom, dat wordt ontspannen en genieten!


SPORTMASSAGE

Sportmassage is in de eerste plaats bedoeld om blessures te voorkomen. Een sportmassage vermindert de vervelende effecten van overbelasting als spierpijn, verhardingen en verzuring. Daarnaast adviseert onze sportmasseur over gezond en veilig sporten, de juiste kleding, voeding, schoeisel en hygiëne. Hij is geschoold in het aanleggen van beschermende tapes en bandages. Zo worden (nieuwe) blessures zoveel mogelijk voorkomen. Ook verleent hij hulp bij (sport)ongevallen en na een blessure krijg je advies over herstelbevorderende maatregelen. Zelfs met klachten die thuis zijn ontstaan kun je bij hem terecht. Sportmassage is het toepassen van een complex van handgrepen op een ontbloot, ontspannen lichaamsdeel van een gezonde sportbeoefenaar met als doel om de lichamelijke conditie te verbeteren. Sportmassage bestaat uit twee elementen: stimuleren en sederen.


NEK- SCHOUDER- RUGMASSAGE

De nek-, schouder- en rugmassage is in het bijzonder geschikt voor mensen met een kantoorbaan of die een ander beroep met weinig lichaamsbeweging. Het hoofddoel van het masseren van de nek, schouders en rug is om specifieke lichamelijke functies te verbeteren, voor verlichting te zorgen en het verminderen van vermoeidheid en stress. De spieren worden weer heerlijk soepel en ontspannen, de productiviteit stijgt als gevolg van de nieuwe energie die men krijgt en, als mensen beter in hun vel zitten, voelen zij zich ook een stuk positiever. Werkgevers, doe er jullie voordeel mee. Want uit het voorgaande blijkt dat als werkgevers hun medewerkers regelmatig nek-, rug- en schoudermassages laten geven, zij hier niet alleen hun medewerkers een plezier doen, maar dat zij ook profiteren van de uitwerking die deze massage heeft op verhoogde productiviteit, verhoogd welzijnsgevoel, verminderingen van werk gerelateerde stress en verbetering van de werksfeer op de bedrijfsvloer.

Het is, kortom, een win-win situatie en een investering die dubbel en dwars terug wordt verdiend

  • ONTSPANNINGSMASSAGE

  • SPORTMASSAGE

  • NEK- SCHOUDER- & RUGMASSAGE

  • HOTSTONE MASSAGE

  • FULL BODY MASSAGE

  • VOETMASSAGE

  • TAPEN & BANDAGEREN

JE BENT VAN HARTE WELKOM

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE OVER ONZE MASSAGES OF PERSOONLIJK ADVIES!  

AANVULLENDE INFORMATIE

Afspraken, betaling & cadeaukaarten


Afspraken maken kan online of telefonisch. Een afspraak afzeggen of verplaatsen? Laat het ons tenminste 24 uur van te voren weten, anders worden de kosten in rekening gebracht. Betaling geschied vooraf, contant of per pin of cadeaukaart. Cadeaukaarten van Beauty and Care Center Ridderkerk zijn 5 jaar geldig. Vraag naar de mogelijkheden.

ONZE TARIEVEN

MASSAGE

Ontspanningsmassage

€ 32,50

30 minuten

*Strippenkaart mogelijk

*Persoonsgebonden 

Sport massage

€ 32,50

30 minuten

Hotstone massage

€ 47,00

30 minuten

Ontspanningsmassage

€ 44,50

45 minuten

Sport massage

€ 44,50

45 minuten

Hotstone massage

€ 57,00

45 minuten

Ontspanningsmassage

€ 55,00

60 minuten

Sport massage

55,00

60 minuten

Cupping massage

€ 29,95

30 minuten

Full body massage

€ 73,00

90 minuten

Voet massage

€ 31,95

30 minuten

Massage strippenkaarten


* 6 maanden of
12 maanden geldig 

*Persoonsgebonden

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Beste sportmassage tot nu toe! Handig systeem om online afspraken te maken en een gerichte aanpak van problematiek.

TOM SUTTER

MEER INFORMATIE OF AFSPRAAK?

Vul onderstaand formulier in of boek direct online via de roze button rechtsonderin